Välkommen till den vänliga kliniken!

Boka
 

Boka tid för behandling

Online

Är du redan patient hos oss, eller vill du komma till oss som ny patient, boka tid här nu direkt. Är det akut och du inte hittar någon ledig tid, kontakta oss då per telefon.

 

Mina sidor

Online

Är du redan patient hos oss kan du logga in till Dina Sidor. Där kan du se dina bokningar. Du kan du också boka om dina tider. Du loggar in med BankID.

Våra behandlingar

Vi vill ge dig bästa tänkbara behandling. Därför håller vi vår utrustning ständigt uppdaterad och tekniken och materialvalen är de senaste och mest kvalificerade på marknaden. Vi ser även till att hålla oss informerade om de senaste rönen inom tandvården genom regelbunden utbildning.

Vill du så berättar vi gärna om alternativa behandlingar och kommer med tips och råd om hur du bäst tar hand om dina tänder.

Läs mer om våra behandlingar här >>

Hos Gabriella estetisk tandvård vill vi göra det lättare, tryggare och trevligare för dig att gå till tandläkaren. Med anledning av coronaviruset har vi vidtagit flera försiktighetsåtgärder och välkomnar dig som vanligt till våra kliniker. Men vi ber dig naturligtvis att boka om din tid om du känner dig sjuk eller uppvisar symptom förknippade med viruset.

Om kliniken

När du kommer till oss så hoppas vi att du känner dig varmt välkommen. Vi börjar alltid med ett samtal då vi pratar om hur du mår och vad vi kan göra för dig. Vi ser till att ha gott om tid för varje enskild individ. Alla är lika viktiga!

Därefter går vi vidare med att göra en undersökning så att vi kan ta ställning till vilken behandling som är bäst. Slutligen sammanfattar vi vad vi gjort och berättar om eventuell fortsatt behandling samt ger lite tips och råd om hur du bäst tar hand om dina tänder.

Vi tror nämligen att varje litet leende är vägen till en annan människas hjärta.

Hos Tandläkare Gabriella Stockholm erbjuds ett komplett tandvårdsutbud, från traditionella undersökningar och förebyggande tandvård, till avancerade estetiska behandlingar och specialisttandvård.

Gabriella Engberg

Tandläkare

Mina rötter finns i Kristinestad i Österbotten i Finland, men den finlandssvenska dialekten kommer bara fram på somrarna när jag besöker mitt gamla hemland! Jag tog examen 1988 och har arbetat som klinikchef och allmäntandläkare de första åren, men det roligaste jag gjort är att öppna en egen praktik. På Nybrogatan 12 har jag varit sedan 2009 och jag kan med stolthet säga att jag är den 4:e tandläkaren i denna fina lokal. Det är en stor glädje att få gå till jobbet varje dag och arbeta tillsammans med mitt härliga team för en god munhälsa hos våra kära patienter.

Jag är medlem i den amerikanska tandläkarföreningen AACD och ser det som oerhört viktigt att ingå i ett större internationellt nätverk av kollegor för att hålla mig uppdaterad om nyheter och de senaste behandlingsmetoderna. Vi vill gärna ligga i framkant så därför har vi sedan 5 år tillbaka en Cerec-maskin vilket innebär att vi kan erbjuda högkvalitativa porslinskronor på plats medan patienten väntar i stolen. Det har blivit väldigt uppskattat.

Vi tycker om att vara hela familjens tandvårdsteam och se till att alla får en munhälsa som håller långsiktigt. Att dagligen få träffa människor i alla åldrar och tillsammans med mitt fina team möta gamla och nya patienters behov av munhälsa gör att varje dag är unik och full av glädje!

Vår tandvård bygger på kvalité. Vi lägger stor omsorg på att välja rätt behandling individuellt. Alla material är noggrant utvalda för att ge bästa möjliga varaktighet.

Annette Atternäs

Tandsköterska

Jag har varit tandsköterska i snart 30 år och tycker om varenda dag när jag får möta alla härliga, glada patienter. Det har också varit en spännande resa att se hur tandvården utvecklats över tid och det känns extra kul att vara på en klinik som gillar att ligga i framkant med den senaste tekniken.

Min viktigaste roll är att vara spindeln i nätet och skapa en varm atmosfär så att patienten kan slappna av och känna sig trygg. Jag håller gärna din hand om du är tandvårdsrädd! Hos oss ska du känna att du kan komma som du är och få den behandling du behöver för att vara frisk hela livet. Att dagligen få träffa människor i alla åldrar och tillsammans möta behovet av munhälsa gör att varje möte är unik och full av glädje!

På fritiden är jag med min familj och vänner samt gillar att vara ute mycket i skog och mark.